ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuma järjestetään Tampereella Tesoman palloiluhallissa (Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere). Mikäli poikkeusolot ja voimassa olevat koronarajoitukset estävät perinteisen tapahtuman järjestämisen, tapahtuma siirretään järjestettäväksi verkkoon verkkotapahtumana.

Tutustuthan huolella tapahtuman ilmoittautumisohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä esityksiä. Esityspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varsinainen ilmoittautuminen suljetaan, mikäli paikat täyttyvät. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslistalta vapautuu yleensä paikkoja kun saamme tietoomme esitysten tarkat kestot sekä poistamme mahdollisia tuplailmoittautumisia. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan esiintyjä sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Huomioithan, että esityksen/ryhmän nimen ja/tai tietojen vaihtaminen ilmoittautumisen jälkeen on maksullista. Muutoksista perimme 40 € (alv 0 %) / esitys. Muutokset ovat mahdollisia 30.4 saakka.

Ilmoittautumista koskevat rajoitukset: Samaan ryhmäsarjaan voi osallistua enintään kolme ryhmää samasta tanssikoulusta tai yhteisöstä per paikkakunta. Mikäli siis sama tanssikoulu järjestää toimintaa eri paikkakunnilla, voi se näin ollen ilmoittautua mukaan useammalla kuin kolmella esityksellä per sarja. Sooloissa ja duoissa tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen show soolo sekä yhteen show duo -esitykseen. Ryhmien osalta tällaista tanssijakohtaista rajoitusta ole, vaan tanssija saa osallistua useampaan ryhmäesitykseen.

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä. 

TIETOSUOJASELOSTE (PDF)

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät:

Lapset 7-11 v

Nuoret 12-15 v

Aikuiset 16-20 v

Aikuiset yli 21 v - ei yläikärajaa

Soolot ja duot:

Lapset 7-12 v

Nuoret 13-18 v

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat.
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikää ei pyöristetä. Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,7 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 14. 
 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan.

OSALLISTUMISMAKSUT

Osallistumismaksu sisältää ilmoittautumismaksun 20 € (alv 0%) ja esiintyjämaksun 15 €/hlö/esitys (alv 0 %). Esiintyjämaksu on aina esityskohtainen. Osallistumismaksu laskutetaan esityksen tanssijamäärän mukaan, sisältäen ilmoittautumismaksun.
 

Soolot: 20 € + 15 € = 35 €

Duot: 20 € + 15 € + 15 € = 50 €

Ryhmät: 20 € + 15 €/hlö
 

Lasku osallistumismaksuista lähetetään sähköpostitse viikolla 17. Mikäli samalla laskutusosoitteella on useampi ilmoittautuminen, ne yhdistetään yhdeksi laskuksi.

 

Myöhässä maksavilta voidaan evätä osallistumisoikeus.

Sairaustapauksissa ryhmillä on oikeus vaihtaa toinen tanssija sairastuneen tilalle erillisellä ilmoituksella. Yksittäisten ryhmäläisten esiintyjämaksuja ei palauteta. Ryhmämaksu palautetaan ainoastaan, mikäli 1/3 esityksen tanssijoista sairastuu.

 

Sooloissa ja duoissa palautamme maksun, mikäli tanssija tai hänen parinsa sairastuu.

Huom! Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 30.5.2022 mennessä sähköpostitse pyorre@ahjola.fi.

HUOLTAJARANNEKKEET

Maksuun kuuluu 1-3 huoltajaranneketta ikäsarjasta ja ryhmän koosta riippuen. Esiintyjät saavat tanssijarannekkeet, joilla he pääsevät tanssijakatsomoon katsomaan esityksiä oman esiintymispäivän aikana sekä liikkumaan vapaasti vain tanssijoille ja huoltajille tarkoitetuilla alueilla.

Jokaiseen esitykseen kuuluu huoltajaranneke/huoltajarannekkeita seuraavasti: 

 

Show&disco, lasten ryhmät (3 huoltajaranneketta)

Show&disco, nuorten pienryhmät (1)

Show&disco, aikuisten isot ryhmät (1)

Street, nuorten ryhmät (2)

Street, aikuisten ryhmät (1)

Showtanssi, nuorten duot (1)

Showtanssi, lasten soolot (1)

Show&disco, nuorten isot ryhmät (2)

Show&disco, aikuisten pienryhmät (1)

Street, lasten ryhmät (3)

Showtanssi, nuorten soolot (1)

Showtanssi, lasten duot (1)

Show & Street yli 21-vuotiaiden ryhmille (1)

Mikäli haluatte lisärannekkeita, tilatkaa nämä ilmoittautumislomakkeella. Lisärannekkeet huoltajille maksavat 15 €/huoltaja  ja ne laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä.

 

Huomioittehan, että tavallisella pääsylipulla ei pääse tanssija-alueille (pukuhuoneet, lämmittelytila, esiintymisalue, tanssijakatsomo).  Huoltajaranneke on esityspäiväkohtainen. 

Musiikki

Musiikit tulee lähettää valmiiksi miksattuina mp3-muodossa tai .wav.–muodossa. Tiedoston enimmäiskoko on 10 MB. Musiikki nimetään muodossa esityksen nimi/ryhmän tai tanssijan nimi. Esim. ”Auringonlasku/Tanssiryhmä Tähdet.mp3” . Varmista, että tämä vastaa ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja.

 

Jokainen esityskappale lähetetään erillisenä viestinä sähköpostilla viimeistään 24.4. mennessä osoitteeseen esitysmusiikit@ahjola.fi. Sähköpostin viestin otsikoksi laitetaan sarja, johon esitys osallistuu esim. ”Street, lasten ryhmät”. Myöhästyneestä tai väärin merkitystä musiikista peritään 40 € toimistopalkkiota. Toivomme, että käytätte ikäryhmälle sopivaa, teknisesti laadukasta ja laillisesti hankittua musiikkia. Huolehdithan, että tuot esitysmusiikin varmuuskopion mukaan tapahtumaan (esim. cd:llä, muistitikulla tai puhelimessa).

Esityksen maksimikesto: Huomioithan, että mikäli esitykseen kuuluu musiikitonta liikettä tai esiintymistä esimerkiksi alussa tai lopussa, tämä lasketaan esityksen pituuteen ja miksataan osaksi esityskappaletta. Tarkistathan sarjakohtaiset ohjeet esityksen kestosta.

Kuvaaminen ja taltioiminen

Tapahtumaa pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä osoitteesta aamulehti.fi/live. Lähetykset näkyvät kaikille Aamulehden tilaajille. Jos et vielä ole tilaaja, kokeilutilauksen voi tehdä helposti suoraan jutun yhteydestä. Tapahtuma julkaistaan myös  videotallenteena, jonka voi voi käydä katsomassa myös jälkikäteen Aamulehden sivuilta. Tallenne on nähtävillä 2 viikkoa tapahtuman jälkeen.  Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen esityksen striimaukseen. 

Tapahtumassa on valokuvaaja, jonka ottamat kuvat ovat maksutta ladattavissa Pyörteen nettisvuilta tapahtuman jälkeen. Valokuvia käytetään Pyörteen markkinointiviestinnässä. Valokuvauksen voi kieltää ilmoittautmislomakkeella (huomaathan kuitenkin että kaikki esitykset taltioidaan Aamulehden liveen). 


Huom! Jos esityksessä on alaikäisiä tanssijoita, keskustelethan valokuvaamisesta ja taltionnista myös heidän huoltajiensa kanssa.

Koronavirustilanne

Koronaviruspandemia huomioidaan tapahtuman suunnittelussa, ja turvallisuustoimenpiteitä ja tapahtuman toimintamalleja kehitetään, jotta tapahtuma on turvallinen niin tanssijoille, katsojille kuin työntekijöille. Tapahtumassa noudatetaan Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Aluehallintoviraston ohjeistamia rajoituksia ja suosituksia.

Mikäli poikkeusolot ja voimassa olevat koronarajoitukset estävät perinteisen tapahtuman järjestämisen, tapahtuma siirretään järjestettäväksi verkkoon verkkotapahtumana.