ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 tapahtumaan on päättynyt.

VIDEOKATSELMUS

Koronatilanteesta johtuen Pyörre-tanssitapahtuma 2021 siirretään videokatselmuksena toteutettavaksi etätapahtumaksi. Videokatselmus järjestetään 29.-30.5.2021 alkuperäisen sarja-aikataulun ja ilmoittautumistietojen mukaisesti. Videokatselmusta voi seurata ja lähetykseen voi osallistua etäyhteydellä. Lisätietoa etätapahtumasta on tulossa huhtikuun aikana.

Tapahtumajärjestäjä seuraa eri alueiden koronarajoituksia, ja mikäli esiintyjä/ryhmä ei voi alueellisten koronasuosituksien johdosta harjoitella tai tallentaa esitystä, ilmoittautuminen on mahdollista tapauskohtaisesti peruuttaa.

VIDEOKATSELMUKSEEN OSALLISTUMINEN

Videokatselmusta varten pyydämme jokaista ryhmää/sooloa/duoa taltioimaan esityksen videolle ja lähettämään videon 17.5. mennessä alla olevien ohjeiden mukaisesti:

 

  1. Kuvaa esityksesi. Esityksen voi kuvata tavallisella kännykällä, mutta tarkista, että ääni kuuluu riittävän lujaa ja että kuvan laatu on selkeä. Kuvaa video vaakatasossa yhdestä pisteestä ja tallenna video editoimatta sitä.  Huomioithan, että esitys noudattaa maksisimi pituutta.

  2. Tallenne video nimellä: sarja_esityksen nimi_tallennusmuoto, esim. show&disconuortenduot_kevättanssi_mp4.  

  3. Lähetä video google drive-linkkinä osoitteeseen pyorre@ahjola.fi 17.5. mennessä.

  4. Kirjoita sähköpostin viestikenttään lyhyt kuvaus esityksestä (juontajat esittelevät teoksen kuvauksen mukaan). Huom. Musiikkeja ei tarvitse lähettää erikseen.

 

Huomioithan, että lähettämällä videon annat tapahtumajärjestäjälle oikeuden käyttää sitä live-tapahtumassa.

ILMOITTAUTUMINEN

Tutustuthan huolella tapahtuman ilmoittautumisohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä esityksiä. Esityspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varsinainen ilmoittautuminen suljetaan, mikäli paikat täyttyvät. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslistalta vapautuu yleensä paikkoja kun saamme tietoomme esitysten tarkat kestot sekä poistamme mahdollisia tuplailmoittautumisia. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan esiintyjä sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Huomioithan, että esityksen/ryhmän nimen ja/tai tietojen vaihtaminen ilmoittautumisen jälkeen on maksullista. Muutoksista perimme 40 € (alv 0 %) / esitys. Muutokset ovat mahdollisia 9.5. saakka.

Ilmoittautumista koskevat rajoitukset: Samaan ryhmäsarjaan voi osallistua enintään kolme ryhmää samasta tanssikoulusta tai yhteisöstä per paikkakunta. Mikäli siis sama tanssikoulu järjestää toimintaa eri paikkakunnilla, voi se näin ollen ilmoittautua mukaan useammalla kuin kolmella esityksellä per sarja. Sooloissa ja duoissa tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen show soolo sekä yhteen show duo -esitykseen. Ryhmien osalta tällaista tanssijakohtaista rajoitusta ole, vaan tanssija saa osallistua useampaan ryhmäesitykseen.

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä. 

TIETOSUOJASELOSTE (PDF)

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät:

Lapset 7-11 v

Nuoret 12-15 v

Aikuiset 16-20 v

Aikuiset yli 21 v - ei yläikärajaa

Soolot ja duot:

Lapset 8-12 v

Nuoret 13-18 v

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat.
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikää ei pyöristetä. Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,7 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 14. 
 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan.

OSALLISTUMISMAKSUT

Osallistumismaksu sisältää ilmoittautumismaksun 20 € (alv 0%) ja esiintyjämaksun 15 €/hlö/esitys (alv 0 %). Esiintyjämaksu on aina esityskohtainen. Osallistumismaksu laskutetaan esityksen tanssijamäärän mukaan, sisältäen ilmoittautumismaksun.
 

Soolot: 20 € + 15 € = 35 €

Duot: 20 € + 15 € + 15 € = 50 €

Ryhmät: 20 € + 15 €/hlö
 

Lasku osallistumismaksuista lähetetään sähköpostitse. Mikäli samalla laskutusosoitteella on useampi ilmoittautuminen, ne yhdistetään yhdeksi laskuksi.

 

Myöhässä maksavilta voidaan evätä osallistumisoikeus.

Sairaustapauksissa ryhmillä on oikeus vaihtaa toinen tanssija sairastuneen tilalle erillisellä ilmoituksella. Yksittäisten ryhmäläisten esiintyjämaksuja ei palauteta. Ryhmämaksu palautetaan ainoastaan, mikäli 1/3 esityksen tanssijoista sairastuu ja teosta ei pystytä videoimaan 17.5 mennessä.

 

Sooloissa ja duoissa palautamme maksun, mikäli tanssija tai hänen parinsa sairastuu.

Huom! Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 17.5.2021 mennessä sähköpostitse pyorre@ahjola.fi.