ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2020 PYÖRTEESEEN

La 23.5. tanssittavat sarjat

Show & Disco, nuorten pienryhmät

Show & Disco, aikuisten isot ryhmät

Street, lasten ryhmät

Showtanssi, nuorten soolot

Show & Disco, lasten ryhmät

Show & Street, yli 21 v

Ilmoittautuminen alkaa ti 3.3.2020

Su 24.5. tanssittavat sarjat

Showtanssi, lasten soolot

Showtanssi, lasten duot

Showtanssi, nuorten duot

Show & Disco, nuorten isot ryhmät

Show & Disco, aikuisten pienryhmät

Street, nuorten ryhmät

Street, aikuisten ryhmät

Ilmoittautuminen alkaa to 5.3.2020

Huomioittehan, että sarjojen järjestys ei ole esiintymisjärjestys. Alustavat sarjakohtaiset aikataulut julkaistaan 31.3.2020 mennessä. Lopullinen esiintymisjärjestys ja aikataulu huhtikuussa 2020. 

 

 

Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä esityksiä. Esityspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varsinainen ilmoittautuminen suljetaan, mikäli paikat täyttyvät. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslistalta vapautuu yleensä paikkoja kun saamme tietoomme esitysten tarkat kestot sekä poistamme mahdollisia tuplailmoittautumisia. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan esiintyjä sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. 

Huomioithan, että esityksen/ryhmän nimen ja/tai tietojen vaihtaminen ilmoittautumisen jälkeen on maksullista. Muutoksista perimme 40 € (alv 0 %) / esitys. Musiikin vaihtamisesta musiikin jättämisen jälkeen perimme myös 40 € toimistopalkkiota per esitys. Muutoksia on mahdollista tehdä 29.4.2020 asti. 

Ilmoittautumista koskevat rajoitukset: Samaan ryhmäsarjaan voi osallistua enintään kolme ryhmää samasta tanssikoulusta tai yhteisöstä per paikkakunta. Mikäli siis sama tanssikoulu järjestää toimintaa eri paikkakunnilla, voi se näin ollen ilmoittautua mukaan useammalla kuin kolmella esityksellä per sarja. Sooloissa ja duoissa tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen show soolo sekä yhteen show duo -esitykseen. Ryhmien osalta tällaista tanssijakohtaista rajoitusta ole, vaan tanssija saa osallistua useampaan ryhmäesitykseen.

 

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä.

TIETOSUOJASELOSTE (PDF)

Iän laskeminen

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät:

Lapset 7-11 v

Nuoret 12-15 v

Aikuiset 16-20 v

Aikuiset yli 21 v - ei yläikärajaa

Soolot ja duot:

Lapset 8-12 v

Nuoret 13-18 v

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat.
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikää ei pyöristetä. Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,7 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 14. 
 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu sisältää ilmoittautumismaksun 20 € (alv 0%) ja esiintyjämaksun 15 €/hlö/esitys (alv 0 %). Esiintyjämaksu on aina esityskohtainen. Osallistumismaksu laskutetaan esityksen tanssijamäärän mukaan, sisältäen ilmoittautumismaksun. Maksuun kuuluu 1-3 huoltajaranneketta ikäsarjasta ja ryhmän koosta riippuen. Esiintyjät saavat tanssijarannekkeet, joilla he pääsevät tanssijakatsomoon katsomaan esityksiä oman esiintymispäivän aikana sekä liikkumaan vapaasti vain tanssijoille ja huoltajille tarkoitetuilla alueilla.
 

Soolot: 20 € + 15 € = 35 €

Duot: 20 € + 15 € + 15 € = 50 €

Ryhmät: 20 € + 15 €/hlö
 

Lasku osallistumismaksuista lähetetään sähköpostitse maaliskuun aikana. Maksuaika on 14 vrk. Mikäli samalla laskutusosoitteella on useampi ilmoittautuminen, ne yhdistetään yhdeksi laskuksi.

 

Sairaustapauksissa ryhmillä on oikeus vaihtaa toinen tanssija sairastuneen tilalle erillisellä ilmoituksella. Yksittäisten ryhmäläisten esiintyjämaksuja ei palauteta. Ryhmämaksu palautetaan ainoastaan, mikäli 1/3 esityksen tanssijoista sairastuu.

 

Sooloissa ja duoissa palautamme maksun, mikäli tanssija tai hänen parinsa sairastuu.

 

Huom! Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 31.5.2020 mennessä sähköpostitse pyorre@ahjola.fi.

 

Myöhässä maksavilta voidaan evätä osallistumisoikeus.

 

Musiikki

Musiikit tulee lähettää valmiiksi miksattuina mp3-muodossa tai .wav.–muodossa. Tiedoston enimmäiskoko on 10 MB. Musiikki nimetään muodossa esityksen nimi/ryhmän tai tanssijan nimi. Esim. ”Auringonlasku/Tanssiryhmä Tähdet.mp3” . Varmista, että tämä vastaa ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja.

 

Jokainen esityskappale lähetetään erillisenä viestinä sähköpostilla viimeistään 13.4.2020 osoitteeseen esitysmusiikit@ahjola.fi. Sähköpostin viestin otsikoksi laitetaan sarja, johon esitys osallistuu esim. ”Street, lasten ryhmät”. Myöhästyneestä tai väärin merkitystä musiikista peritään 40 € toimistopalkkiota. Toivomme, että käytätte ikäryhmälle sopivaa, teknisesti laadukasta ja laillisesti hankittua musiikkia. Huolehdithan, että tuot esitysmusiikin varmuuskopion mukaan tapahtumaan (esim. cd:llä, muistitikulla tai puhelimessa).

Esityksen maksimikesto: Huomioithan, että mikäli esitykseen kuuluu musiikitonta liikettä tai esiintymistä esimerkiksi alussa tai lopussa, tämä lasketaan esityksen pituuteen ja miksataan osaksi esityskappaletta. Tarkistathan sarjakohtaiset ohjeet esityksen kestosta.

 

Huoltajarannekkeet

Jokaiseen esitykseen kuuluu huoltajaranneke/huoltajarannekkeita seuraavasti: 

 

Show&disco, lasten ryhmät (3 huoltajaranneketta)

Show&disco, nuorten pienryhmät (1)

Show&disco, aikuisten isot ryhmät (1)

Street, nuorten ryhmät (2)

Street, aikuisten ryhmät (1)

Showtanssi, nuorten duot (1)

Showtanssi, lasten soolot (1)

Show&disco, nuorten isot ryhmät (2)

Show&disco, aikuisten pienryhmät (1)

Street, lasten ryhmät (3)

Showtanssi, nuorten soolot (1)

Showtanssi, lasten duot (1)

Show & Street yli 21-vuotiaiden ryhmille (1)

Mikäli haluatte lisärannekkeita, tilatkaa nämä ilmoittautumislomakkeella. Lisärannekkeet huoltajille maksavat 15 €/huoltaja  ja ne laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä.

 

Huomioittehan, että tavallisella pääsylipulla ei pääse tanssija-alueille (pukuhuoneet, lämmittelytila, esiintymisalue, tanssijakatsomo).  Huoltajaranneke on esityspäiväkohtainen. 

Majoitus ja ruokailu

Pyörteen yhteistyökumppanit tarjoavat osallistujillemme majoitusta tarjoushintaan tapahtumaviikonlopun ajaksi. Majoitustarjouksista saatte lisätietoa ilmoittautumisvahvistuksessa. 

Tampere Areenalla on mahdollisuus ruokailla ravintola Sisu-Buffetissa alennettuun hintaan. Ruokailun tilauslomake julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa.

 
Ahjola_logo_valk.png

© 2019 PYÖRRE-TANSSITAPAHTUMA
 

YHTEISTYÖSSÄ:

Areena_valk_edited.png
BL_logo_valk_edited.png
  • Instagram
  • Facebook