top of page

ILMOITTAUTUMINEN

Päivitämme ilmoittautumiskäytännöt kesäkuussa 2024!

Tapahtuma järjestetään 23.-24.11.2024 Tampereella Tesoman palloiluhallissa (Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere). Tutustuthan huolella tapahtuman ilmoittautumisohjeisiin ja sääntöihin ennen ilmoittautumista.

 

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan ilmoittaja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Mikäli ilmoittautumismaksua ei makseta 2 viikon sisällä ilmoittautumisesta osallistumismaksu peritään laskulla, johon lisätään 30 € laskutuslisä.

Huomioithan, että esityksen/ryhmän nimen ja/tai tietojen vaihtaminen ilmoittautumisen jälkeen on maksullista (muutokset ovat mahdollisia, mutta maksullisia 31.3. saakka). Muutoksista perimme 40 € (alv 0 %) / esitys.

Ilmoittautumista koskevat rajoitukset: Samaan ryhmäsarjaan voi osallistua enintään neljä ryhmää samasta tanssikoulusta tai yhteisöstä per paikkakunta. Mikäli siis sama tanssikoulu järjestää toimintaa eri paikkakunnilla, voi se näin ollen ilmoittautua mukaan useammalla kuin neljällä esityksellä per sarja. Sooloissa ja duoissa tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen show soolo sekä yhteen show duo -esitykseen. Ryhmien osalta tällaista tanssijakohtaista rajoitusta ole, vaan tanssija saa osallistua useampaan ryhmäesitykseen. 

  

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä. Mikäli poikkeusolot ja/tai voimassa olevat koronarajoitukset estävät perinteisen tapahtuman järjestämisen, tapahtuma siirretään järjestettäväksi verkkoon verkkotapahtumana. 

TIETOSUOJASELOSTE (PDF)

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät: 

Lapset 7-12 v 

Nuoret 13-17 v 

Aikuiset 18-25 v 

Aikuiset yli 26 v

  

Soolot ja duot: 

Lapset 7-12 v 

Nuoret 13-17 v 
Aikuiset yli 18 v  

  

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat. 
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikä pyöristetään (0.5. tai yli pyöristetään ylöspäin) . Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,5 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 15, jos ikäkeskiarvo on 14,4 ilmoitetaan keskiarvoksi 14. 
 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan. 

Osallistumismaksut

OSALLISTUMISMAKSUT

Osallistumismaksu sisältää ilmoittautumismaksun 30 € (alv 0%) ja esiintyjämaksun 20 €/hlö/esitys (alv 0 %). Ilmoittautumismaksu ja esiintyjämaksu ovat aina esityskohtaisia. Osallistumismaksu maksetaan tilisiirtona esityksen tanssijamäärän mukaan, sisältäen ilmoittautumismaksun. 

 

Soolot: 50 €  

Duot: 70 € 

Ryhmät: 25 €/henkilö 
(Esim. 9 tanssijan ryhmä = 25 x 9 = 225 €)

 

Osallistumismaksu maksetaan tilille: FI26 5730 0820 5395 63 /Ahjolan setlementti ry . BIC koodi OKOYFIHH. 

  

Viestikenttään: Esityksen nimi/Ryhmän tai tanssijan nimi esim. Esim. ”Auringonlasku/Tanssiryhmä Tähdet . Yhdellä tilisiirrolla voi maksaa useampia esityksiä. Kirjoitathan esitysten nimet viestikenttään. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessaan esiintyjä sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Mikäli ilmoittautumismaksua ei makseta 2 viikon sisällä ilmoittautumisesta osallustumismismaksu peritään laskulla, johon lisätään 30 € laskutuslisä. 

  

Sairaustapauksissa ryhmillä on oikeus vaihtaa toinen tanssija sairastuneen tilalle erillisellä ilmoituksella. Yksittäisten ryhmäläisten esiintyjämaksuja ei palauteta. Ryhmämaksu palautetaan ainoastaan, mikäli 1/3 esityksen tanssijoista sairastuu. 

  

Sooloissa ja duoissa palautamme maksun, mikäli tanssija tai hänen parinsa sairastuvat.   

Huom! Palautamme maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa 30.4.2024 mennessä sähköpostitse pyorre@ahjola.fi

HUOLTAJARANNEKKEET

Maksuun kuuluu 1-2 huoltajaranneketta ikäsarjasta ja ryhmän koosta riippuen. Esiintyjät saavat tanssijarannekkeet, joilla he pääsevät tanssijakatsomoon katsomaan esityksiä oman esiintymispäivän aikana sekä liikkumaan vapaasti vain tanssijoille ja huoltajille tarkoitetuilla alueilla. 

  

Jokaiseen esitykseen kuuluu huoltajaranneke/huoltajarannekkeita seuraavasti:  

  

Lasten sarjat:
Show, lasten isot ryhmät (2 huoltajaranneketta)  
Street, lasten ryhmät (2) 

Show, lasten pienryhmä (1)
Show & Street, lasten duot (1)
Show & Street, lasten soolot (1)  

 

Nuorten sarjat:

Show, nuorten isot ryhmät (1) 
Show, nuorten pienryhmät (1) 
Street, nuorten ryhmät (1) 

Show & Street, nuorten duot (1) 
Show & Street, nuorten soolot (1) 

 

Aikuisten sarjat:

Show, aikuisten isot ryhmät (1) 
Show, aikuisten pienryhmät (1) 

Street, aikuisten ryhmät (1) 

Show & Street, yli 26-vuotiaiden ryhmille (1)
Show & Street, aikuisten soolot (1)
Show & Street, aikuisten duot (1) 

   

Mikäli haluatte lisärannekkeita, tilatkaa nämä ilmoittautumislomakkeella. Lisärannekkeet huoltajille maksavat 15 €/huoltaja ja ne voi maksaa samalla tilisiirrolla kuin osallistumismaksut kirjoittamalla viestikenttään Esityksen nimi/Ryhmän tai tanssijan nimi ja ylimääräiset huoltajarannekkeet esim. Esim. ”Auringonlasku/Tanssiryhmä Tähdet + 3 huoltajaranneketta.  

  

Huomioittehan, että tavallisella pääsylipulla ei pääse tanssija-alueille (pukuhuoneet, lämmittelytila, esiintymisalue, tanssijakatsomo).  Huoltajaranneke on esityspäiväkohtainen

Musiikki

Musiikit tulee lähettää valmiiksi miksattuina mp3-muodossa tai .wav.–muodossa. Tiedoston enimmäiskoko on 10 MB. Musiikki nimetään muodossa esityksen nimi_ryhmän tai tanssijan nimi. Esim. ”Auringonlasku_Tanssiryhmä Tähdet.mp3” . Varmista, että tämä vastaa ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja. 

  

Jokainen esityskappale lähetetään erillisenä viestinä sähköpostilla viimeistään 31.10. mennessä osoitteeseen esitysmusiikit@ahjola.fi. Sähköpostin viestin otsikoksi laitetaan sarja, johon esitys osallistuu esim. ”Street, lasten ryhmät”. Myöhästyneestä tai väärin merkitystä musiikista peritään 40 € toimistopalkkiota. Toivomme, että käytätte ikäryhmälle sopivaa, teknisesti laadukasta ja laillisesti hankittua musiikkia. Huolehdithan, että tuot esitysmusiikin varmuuskopion mukaan tapahtumaan (esim. cd:llä, muistitikulla tai puhelimessa). 

   

Esityksen maksimikesto: Huomioithan, että mikäli esitykseen kuuluu musiikitonta liikettä tai esiintymistä esimerkiksi alussa tai lopussa, tämä lasketaan esityksen pituuteen ja miksataan osaksi esityskappaletta. Tarkistathan sarjakohtaiset ohjeet esityksen kestosta. 

KUVAAMINEN JA TALTIOIMINEN

  

Tapahtumaa pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä osoitteesta aamulehti.fi/live. Lähetykset näkyvät kaikille Aamulehden tilaajille. Jos et vielä ole tilaaja, kokeilutilauksen voi tehdä helposti suoraan jutun yhteydestä. Tapahtuma julkaistaan myös videotallenteena, jonka voi voi käydä katsomassa myös jälkikäteen Aamulehden sivuilta. Tallenne on nähtävillä 2 viikkoa tapahtuman jälkeen.  Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen esityksen striimaukseen.  

  

Tapahtumassa on valokuvaaja, jonka ottamat kuvat ovat maksutta ladattavissa Pyörteen nettisivuilta tapahtuman jälkeen. Kuvia saa käyttää, mutta muistatahan mainita kuvan yhteydessä kuvaajan nimen. Jos nimeä ei voi mainita (esimerkiksi kuvien käyttö printtimuodossa), kuvassa tulee näkyä kuvaajan vesileima. Valokuvia käytetään Pyörteen ja Ahjola Setlementti ry:n markkinointiviestinnässä. Valokuvauksen voi kieltää ilmoittautumislomakkeella (huomaathan kuitenkin, että kaikki esitykset taltioidaan Aamulehden liveen).  

 
Huom! Jos esityksessä on alaikäisiä tanssijoita, keskustelethan valokuvaamisesta ja taltioinnista myös heidän huoltajiensa kanssa 

Musiikki
Ruokailu
bottom of page