MIKÄ PYÖRRE?

Pyörre-tanssitapahtuma on  show-, disco-, ja katutanssilajien valtakunnallinen tanssikatselmus, joka järjestetään vuosittain toukokuussa Tampereella. Tapahtuman järjestää Ahjolan Setlementti ry. Vuodesta 1997 lähtien Pyörre on koonnut tanssiharrastajat yhteen positiivisen ja yhteisöllisen tapahtuman merkeissä.
 

Tapahtuma on saanut alkunsa nuorten tanssinharrastajien innostuksesta ja tätä perinnettä vaalitaan yhä tekemällä Pyörrettä vahvalla nuorisotyön otteella.  Pyörteen tapahtumatyöntekijät suurimmilta osin nuoria, joille tapahtuma toimii tärkeänä työelämäkokemuksena. Nuorisotyön tausta näkyy myös Pyörteen arvomaailmassa, jossa kilpailu ei ole keskiössä ja osallistumiskokemus halutaan pitää mahdollisimman kannustavana. Meille on tärkeää  luoda mahdollisuuksia esiintymiselle, oman taiteen esilletuomiseen ja muiden tanssinharrastajien tapaamiselle, mutta ennen kaikkea, palautteen saamiselle. Raadin ensisijainen tehtävä tapahtumassamme onkin siksi arviointi ja monipuolisen, laadukkaan ja rakentavan palautteen antaminen. 

 

23:n toimintavuoden aikana on kuitenkin tapahtunut paljon - Pyörre on ammattimaistunut, kasvanut ja kehittynyt, niin kuin tanssin harrastaminen Suomessa ylipäätään. Toivotamme Sinut siis tervetulleeksi viettämään kanssamme ikimuistoista viikonloppua tanssitaiteen parissa!  

ANNA-STINA

TAPAHTUMAVASTAAVA

EVELIINA

TUOTTAJA

Ahjola_logo_valk.png

© 2019 PYÖRRE-TANSSITAPAHTUMA
 

YHTEISTYÖSSÄ:

Areena_valk_edited.png
BL_logo_valk_edited.png
  • Instagram
  • Facebook