SAAVUTETTAVUUS

Pyörre-tanssitapahtuman arvoja ovat yhteisöllisyys ja tanssin ilon jakaminen. Tahdomme, että jokaisella on mahdollisuus osallistua tapahtumaamme ja tavoitteemme on luoda turvallinen ja positiivinen ympäristö kaikille osallistujille.

Tutustu Pyörre-Tanssitapahtuman saavutettavuussuunnitelmaan täältä (pdf)

Saapuminen Tampere Areenalle
Esteettömästi tapahtumapaikalle pääsee invataksilla tai autolla. Auton voi pysäköidä invapaikalle Tampere Areenan sisäänkäynnin läheisyyteen, mikäli henkilöllä on käytössä vammaisen pysäköintilupa. Ajaminen Areenan edessä sijaitseville pysäköintipaikoille tapahtuu Sammonkadun kautta.

 

Avustaja

Avustaja pääsee tapahtumaan avustettavan henkilön seurassa ilmaiseksi.

 

Tapahtumapaikka Tampere Areenan esteettömyys

Pyörre-tapahtuman käyttämät tilat Tampere Areenalla ovat esteettömät. Pääaulassa sijaitsee inva-wc ja aulasta pääsee invanostimella tapahtumakerrokseen. Käytössä on myös esteettömiä pukuhuoneita.

Aulassa sijaitsevan infopisteen henkilökunta neuvoo esteettömyyteen liittyvissä asioissa. Esteettömät tilat on merkitty selkeillä opasteilla.

Katsomosta on varattu tila pyörätuolia käyttäville henkilöille. 

 

Sosiaalinen esteettömyys

Sosiaalinen esteettömyys on ilmapiirikysymys, josta ovat vastuussa kaikki tapahtuman toimijat. Pyörre-tanssitapahtuma on julistettu Syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja merkki on näkyvillä tapahtuman tiloissa.

Tapahtuman tanssijoille varatut pukuhuoneet on merkitty sukupuolineutraaleiksi.

 

Lisätietoja saavutettavuusasioista

Mikäli haluat tiedustella lisää tapahtuman saavutettavuudesta tai antaa siihen liittyviä kehitysehdotuksia, ota yhteys tuottaja Eveliina Kiukkoseen eveliina.kiukkonen [at] ahjola.fi