2021

PYÖRRE - Tanssitapahtuma 29.-30.5.2021

Pyörre - Tanssitapahtuma striimataan Aamulehden Liveen. Striimauksen keskiössä ovat esitykset, mutta on mahdollista, että myös yleisöä näkyy kuvassa. Osallistumalla tapahtumaamme annat suostumuksesi striimaukseen. ​Tallenne on nähtävillä Aamulehden sivuilla 14 vrk tapahtuman jälkeen.

Paikka: Tampere Areena, Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere. 

Yleisön pääsyliput:

10 €/hlö/päivä

alle 7-vuotiaat maksutta

 

Liput myydään paikan päällä Tampere Areenalla. Ryhmäliput (min. 10 lippua) on mahdollista tilata etukäteen ja lunastaa tapahtuman infopisteestä 29.-30.5.2021. Lähetä tilaus osoitteeseen pyorre@ahjola.fi, sisältäen lippujen määrän ja laskutustiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite laskutusta varten. 

Pysäköinti:

Tapahtuman pysäköintialueena toimii Tampereen jäähallin pysäköintialue (Keltinkatu 2, 33530 Tampere). Pysäköintialueelta kuljetaan kävellen alikulkutunnelin kautta Tampere Areenalle. 

 

Huom! Tampere Areenan piha-alueelle on tapahtuman aikana ajo kielletty. Kaikki saattoliikenne tapahtuu jäähallin pysäköintialueen kautta.

Invapysäköinti sijaitsee Tampere Areenan pääovien edessä, jonne ajetaan Sammonkadulta. 

 

Joukkoliikenne:

Tampere Areenalle on hyvät bussiyhteydet keskustasta. Tapahtumapaikan läheisyyteen pääseee Tampereen joukkoliikenteen busseilla 3, 17, 20 ja 25. Aikataulut löytyvät TKL:n nettisivuilta.

 

Muut palvelut:

Areenan oma kahvio on auki koko tapahtuman ajan. Kahviosta voi ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita. 

Kuvaaminen:

Tapahtumassa ei saa kuvata järjestelmäkameralla tai videokameralla.