WORKSHOPIT JA ESIITYNTYJÄT 2021

Iinan tanssikuva.jpg

Lauantaina 29.5. klo 15.00-15.30

Dynaaminen venyttely tanssijoille - turvallisesti liikkeelle

Kannattaako ennen tanssitunnin alkua venytellä vai ei?

Tule oppimaan dynaamista venyttelyä, jota voit hyödyntää omassa treenissäsi.

Opit tekemään liikkuvuusharjoitteita turvallisesti ja tehokkaasti, jotka parhaimmillaan parantavat suoritustasi tanssitunnilla!

Työpajan ohjaa Iina Toivonen,
tanssija, tanssinopettaja, liikuntaneuvoja, personal trainer ja äitiysliikuntavalmentaja

Lauantaina 29.5. klo 17.30-18.00

LoppuDisco

Kissauintia ja etusormi kattoa kohti!

Tänä vuonna Pyörteen loppudiscossa tanssitaan vanhaa kunnon discotanssia nykypäivän vivahteilla.

Glitterit päälle ja kultaa luomiin – it’s Disco time!

LoppuDiscon vetää Pyörteessä useampana vuonna ihastuttanut Manu Uimi. Manu on tanssinopettaja, joka persoonallaan ja amattitaidollaan osaa luoda mahtavan tunnelman ja saada jokaisen heittäytymään Discon Pyörteeseen.

Kuva: @copperdiary

Lotta.jpg

Sunnuntaina 30.5. klo 14.40-15.10

MUSIKAALIN PYÖRTEESSÄ 

 

Tule mukaan tanssityöpajaan musikaalien maailmaan. Laitetaan hiukset hulmuamaan Hairspray musikaalin pyörteessä. Luvassa kaikille sopiva koreografia ja hyvä meininki.
 

Työpajan vetää tanssin ammattilainen Lotta Kaarla. Lotta on Tampereella asuva tanssitaiteilija; esiintyjä, opettaja ja koreografi. Intohimonaan musiikkiteatteri, musikaalit ja esitykset ympäri maailmaa. 

Kuva: Ilkka Aaltonen

wff_edited.jpg

Sunnuntaina 30.5. klo 17.30-18.00

LOPPUSHOW- Will funk for food

Pyörteen loppushowssa nähdään Will funk for food ryhmän teos Tightrope, sekä päästään osallistumaan locking työpajaan. Mukana tanssimassa Akim Bakhtaoui, Teemu Korjuslommi, Jeffrey Kam ja Sami Harju. 

Will Funk for Food – tuttavallisemmin WFFF – on kahdeksan iloisen tanssijan muodostama tanssipoppoo, joka perustettiin vuosien 2008 ja 2009 vaihteessa Nordic Moves 2009-kilpailua silmälläpitäen. Vaikka ryhmästä löytyy osaamista tanssin ja liikkumisen eri saroilta baletista parkouriin, ilmaisukeinoksi valikoitui kaikkia ryhmän jäseniä yhdistävä locking-tanssi, jonka juuret ovat 60- ja 70-luvun vaihteen amerikkalaisessa kulttuurissa ja joka ilon ja hyvän mielen tanssina sopii porukan fiilikseen kuin nenä päähän.