top of page

SARJAT SÄÄNNÖT

LAUANTAI 22.4.2023

Show & Disco, lasten duot

Show & Disco, lasten isot ryhmät
Show & Disco, nuorten pienryhmät
Show & Disco,
nuorten soolot
Show & Disco, aikuisten isot ryhmät 
Street, aikuisten isot- ja pienryhmät 
Street, nuorten isot- ja pienryhmät 

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina
14.2. klo 10

SUNNUNTAI 23.4.2023

Street, lasten ryhmät
Show & Disco, lasten soolot
Show & Disco, lasten pienryhmät

Show & Disco, nuorten duot
Show & Disco, nuorten isot ryhmät
Show & Disco & Street, Yli 22- vuotiaiden ryhmät
S
how & Disco, aikuisten pienryhmät

Ilmoittautuminen alkaa torstaina
16.2. klo 10 

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä. 

Alustava sarjakohtainen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 

Esiintymisjärjestys julkaistaan 6.4. mennessä.

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät:

Lapset 7-12 v

Nuoret 13-16 v

Aikuiset 17-21 v

Aikuiset yli 22 v - ei yläikärajaa

Soolot ja duot:

Lapset 7-12 v

Nuoret 13-18 v

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat.
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikä pyöristetään (0.5. tai yli pyöristetään ylöspäin) . Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,5 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 15, jos ikäkeskiarvo on 14,4 ilmoitetaan keskiarvoksi 14.

 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan.

LAJI- JA SARJAKOHTAISET OHJEET

Street, kaikki sarjat

Teoksen tulee koostua yhdestä tai useammasta katutanssilajista. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-30 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Show & Disco, kaikki sarjat

Teos voi koostua joko show- tai discotanssista tai näiden yhdistelmästä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko: pienryhmät (3-8 hlö) ja isot ryhmät (9-30 hlö). Esityksen maksimipituus on pienryhmäsarjoissa 3 minuuttia ja isojen ryhmien sarjoissa/sekasarjoissa 4 minuuttia.

 

Show & Disco & Street, avoin sarja yli 22-vuotiaiden ryhmille

Ei yläikärajaa! Sarjaan ilmoittautuvan ryhmän ikäkeskiarvo on ylitettävä 22 vuotta. Teos voi koostua joko show- tai street-tanssista tai näiden yhdistelmistä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä.  Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-30 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Show & Disco, soolo ja duo

Teos voi koostua joko show- tai discotanssista tai näiden yhdistelmästä. Esitys saa sisältää akrobaattisia liikkeitä ja nostoja. Duoissa tulisi kiinnittää huomiota tanssijoiden väliseen vuorovaikutukseen ja koreografian oikea-aikaisuuteen.

Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Esityksen maksimipituus on 2 minuuttia 15 sekuntia. Tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen soolo- ja yhteen duo-esitykseen.

bottom of page