top of page

SARJAT SÄÄNNÖT

Alustava aikataulu, muutokset mahdollisia. Ilmoittautuminen alkaa helmikuussa 2024!

PERJANTAI 26.4.2024

n. klo 16.00 TERVETULOA PYÖRTEESEEN

Show, aikuisten isot ryhmä
Street, aikuisten isot ja pienryhmät

Show & Street, yli 26-vuotiaiden ryhmät
Show, aikuisten pienryhmät

LAUANTAI 27.4.2024

n. klo 10.00 TERVETULOA PYÖRTEESEEN

Show, lasten isot ryhmät
Show & Street, aikuisten soolot

Show & Street, lasten duot
PALKINTOJENJAKO 

Show, nuorten pienryhmät
Show & Street, nuorten soolot

Street, nuorten isot ja pienryhmät

PALKINTOJENJAKO

SUNNUNTAI 28.4.2024

n. klo 10 TERVETULOA PYÖRTEESEEN

Street, lasten ryhmät

Show & Street, lasten soolot

Show, lasten pienryhmät

PALKINTOJENJAKO

Show & Street, nuorten duot

Show & Street, aikuisten duot

Show, nuorten isot ryhmät

PALKINTOJENJAKO

Pidätämme oikeudet aikataulua koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä. 

Sarjakohtainen aikataulu julkaistaan maaliskuun aikana. Esiintymisjärjestys julkaistaan 6.4. mennessä.

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät: 

Lapset 7-12 v 

Nuoret 13-17 v 

Aikuiset 18-25 v 

Aikuiset yli 26 v - ei yläikärajaa 

  

Soolot ja duot: 

Lapset 7-12 v 

Nuoret 13-17 v 
Aikuiset yli 18 v  

  

Iät lasketaan aina tapahtumapäivän iän mukaan. Nämä on hyvä laskea jo ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumista varten tarvitset myös esiintyjien syntymäajat. 
 

Ryhmät: Ryhmien kohdalla lasketaan ryhmän ikäkeskiarvo (esim. 15+16+14 = 45/3= ryhmän ikäkeskiarvo on 15 vuotta ja ryhmä sijoittuu nuorten sarjaan). Mikäli ikäkeskiarvoksi ei tule tasalukua, ikä pyöristetään (0.5. tai yli pyöristetään ylöspäin) . Esim. laskettu ikäkeskiarvo 14,5 vuotta ilmoitetaan keskiarvona 15, jos ikäkeskiarvo on 14,4 ilmoitetaan keskiarvoksi 14. 
 

Soolot ja duot: Sooloissa ilmoittaudutaan tanssijan tapahtumapäivän iän mukaiseen sarjaan ja duo-sarjoissa ilmoittautuminen tehdään vanhemman tanssijan iän mukaiseen sarjaan. 

LAJI- JA SARJAKOHTAISET OHJEET

Street, kaikki sarjat

Teoksen tulee koostua yhdestä tai useammasta katutanssilajista. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-30 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Show, kaikki sarjat

Showtanssi pohjautuu johonkin jazz/lyrical, baletin, modernin ja/tai nykytanssin tekniikkaan. Seassa saa olla myös muiden tanssilajien elementtejä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko: pienryhmät (3-8 hlö) ja isot ryhmät (9-30 hlö). Esityksen maksimipituus on pienryhmäsarjoissa 3 minuuttia ja isojen ryhmien sarjoissa/sekasarjoissa 4 minuuttia.

 

Show & Street, avoin sarja yli 26-vuotiaiden ryhmille

Sarjaan ilmoittautuvan ryhmän ikäkeskiarvo on 26 vuotta tai yli. Teos voi koostua joko show- tai street-tanssista tai näiden yhdistelmistä.Seassa saa olla myös muiden tanssilajien elementtejä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä.  Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-30 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Show & Street, soolo ja duo

Teos voi koostua joko show- tai street-tanssista tai näiden yhdistelmistä. Seassa saa olla myös muiden tanssilajien elementtejä. Esitys saa sisältää akrobaattisia liikkeitä ja nostoja. Duoissa tulisi kiinnittää huomiota tanssijoiden väliseen vuorovaikutukseen ja koreografian oikea-aikaisuuteen. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Esityksen maksimipituus on 2 minuuttia 15 sekuntia. Tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen soolo- ja yhteen duo-esitykseen.

bottom of page