SARJAT SÄÄNNÖT

Koronatilanteesta johtuen Pyörre-tanssitapahtuma 2021 siirretään videokatselmuksena toteutettavaksi etätapahtumaksi. Videokatselmus järjestetään 29.-30.5.2021 alkuperäisen sarja-aikataulun ja ilmoittautumistietojen mukaisesti.

LAUANTAI 29.5.

Show & Disco, nuorten pienryhmät
Show & Disco, aikuisten isot ryhmät
Street, lasten ryhmät
Showtanssi, nuorten soolot
Show & Disco, lasten ryhmät

Show & Street, yli 21 v aikuisten ryhmät

SUNNUNTAI 30.5.

Showtanssi, lasten duot
Showtanssi, lasten soolot
Showtanssi, nuorten duot
Show & Disco, nuorten isot ryhmät
Show & Disco, aikuisten pienryhmät
Street, nuorten ryhmät

Street, aikuisten ryhmät
 

Pidätämme oikeudet sarjoja koskeviin muutoksiin esimerkiksi osallistujamääristä johtuvista syistä.

IKÄJAOT

Kaikki ryhmät:

Lapset 7-11 v

Nuoret 12-15 v

Aikuiset 16-20 v

Aikuiset yli 21 v - ei yläikärajaa

Soolot ja duot:

Lapset 8-12 v

Nuoret 13-18 v

Ryhmän ikäkeskiarvo lasketaan tanssijoiden tapahtumapäivä iän mukaan. Lue lisää

LAJI- JA SARJAKOHTAISET OHJEET

Street, kaikki sarjat

Teoksen tulee koostua yhdestä tai useammasta katutanssilajista. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-28 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Show & Disco, kaikki sarjat

Teos voi koostua joko show- tai discotanssista tai näiden yhdistelmästä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä. Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-28 hlöä (huom! nuorten ja aikuisten sarjoissa ilmoittautuminen erikseen sarjoihin pienryhmät (3-8 hlö) ja isot ryhmät (9-28 hlö)). Esityksen maksimipituus on pienryhmäsarjoissa 3 minuuttia ja isojen ryhmien sarjoissa/sekasarjoissa 4 minuuttia.

 

Show & Street, avoin sarja yli 21-vuotiaiden ryhmille

Ei yläikärajaa! Sarjaan ilmoittautuvan ryhmän ikäkeskiarvo on ylitettävä 21 vuotta. Teos voi koostua joko show- tai street-tanssista tai näiden yhdistelmistä. Koreografia saa sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä.  Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Ryhmän koko 3-28 hlöä. Esityksen maksimipituus on 4 minuuttia. 

 

Showtanssi, soolo ja duo

Showtanssin henkeen kuuluu yleisön puhutteleminen ja tunteiden herättäminen. Osallistujat voivat esittää mitä tahansa tanssin lajia tai niiden yhdistelmiä omalla persoonallisella tavallaan. Esitys saa sisältää akrobaattisia liikkeitä ja nostoja. Duoissa tulisi kiinnittää huomiota tanssijoiden väliseen vuorovaikutukseen ja koreografian oikea-aikaisuuteen.

Esityksessä ei saa olla sellaista rekvisiittaa, jota ei voi käsissä tuoda lavalle ja viedä pois. Rekvisiitta ei saa liata lattiaa. Esityksen maksimipituus on 2 minuuttia 15 sekuntia. Tanssija voi osallistua korkeintaan yhteen soolo- ja yhteen duo-esitykseen.